Тонік для обличчя Anti Acne ESTESOPHY

440,00
грн.
Тонік призначений для проблемної шкіри. Шкіра очищається природно, дбайливо та м'яко, покращується колір обличчя. Тонік має гіалуронову кислоту, що значно покращує стан шкіри, підтягує та робить її еластичнішою.
В основі ефективного лікування проблемної шкіри як відомо лежить очищення, адже в розширених порах постійно збирається бруд, в результаті це сприяє утворенню прищів, комедонів та вугрів. Спеціалісти бренду Estesophy розробили тонік Estesophy Anti Acne Skin Tonic, призначений для проблемної шкіри.

Його формула насичена екстрактом листя Гаммамеліса вергинського та екстрактом з насіння Іовлевих сліз завдяки яким ефективно усуваються забруднення, зменшується та контролюється виділення жирових залоз шкіри, попереджає появу прищів, контролює водний баланс. Шкіра очищається природно, дбайливо та м'яко, покращується колір обличчя. Тонік має гіалуронову кислоту, що значно покращує стан шкіри, підтягує та робить її еластичнішою.

Тонік рекомендований не тільки для ефективного очищення від різних видів забруднення, але й зменшення почервоніння, тонізує та нормалізує стан шкірного покриву. Крім того він має протизапальну, антибактеріальну та антисептичну дію. Рекомендується використовувати всю лінійку серії Estesophy гель для вмивання, тонік, есенція та крем.

Продукт: Тоник для лица

Made on
Tilda