Антицелюлітний крем Body Cream Cellulite

530,00
грн.
410,00
грн.
Крем для тіла від целюліту стимулює мікроциркуляцію, підвищує тонус та пружність шкіри, забезпечує лімфодренажний ефект, перешкоджає застою рідини у тканинах. Живить, зволожує, пом'якшує і розгладжує, має підтягуючу дію, знижує в'ялість шкіри.

Активні компоненти:
  • Олія авокадо. Воно використовується для пом'якшення шкірних покривів, насичення в'янучої, в'ялої, зневодненої та витонченої шкіри вологою та цілющими компонентами, для оновлення та регенерації на клітинному рівні. Компонент підвищує еластичність, пружність, ліфтинг-ефект на шкіру тіла.
  • Macadamia Ternifolia Seed Oil - має унікальні зволожуючі властивості: покращує ліпідний бар'єр шкіри, глибоко проникає в тканини, балансує вміст вологи в клітинах. Олія, отримана з плодів дерева макадамії. Кращий рослинний замінник норкової олії. Олія усуває подразнення, лущення, сухість.
  • Олія грейпфрута. Грейпфрутова олія відома як один з найбільш ефективних засобів для антицелюлітного масажу та профілактики появи стрій. За даними наукових досліджень, грейпфрутова олія гальмує дію ферменту еластази, що руйнує еластин і колаген у шкірі, а тому сприяє збереженню пружної гладкої шкіри, живить, пом'якшує та зволожує її.
  • Олія лимона використовується завдяки жироспалюючим властивостям за рахунок нормалізації ліпідних процесів, здатності виводити токсини та шлакові накопичення з організму. Крім того, воно прискорює розсмоктування гематом, синців та знімає набряклість.
  • Ефірне масло чайного дерева як ніяке інше має яскраво виражені протизапальні та антисептичні властивості, успішно застосовується при хронічних шкірних захворюваннях, усуває набряклість і свербіж, ліквідує почервоніння, сприяє швидкому загоєнню шкіри.
  • Екстракт гранату (Punica Granatum Extract) - Має антиоксидантні властивості. Живить шкіру, запобігає її передчасному старінню, надає еластичність. Має легкий відбілюючий ефект. Зволожує та пом'якшує, відновлює ліпідний бар'єр.
  • Екстракт Бергамоту. Бергамот застосовують у гігієнічній та косметичній продукції: цей компонент використовується для релаксації, загоєння та тонізації шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть легкими масажними рухами на проблемні області тіла. Використовуйте один-два рази на день.

Продукт: Антицеллюлитный крем

Made on
Tilda