Маска Estesophy CO2 Black Bubble

180,00
грн.
150,00
грн.
Розгладжування зморшок, підтяжка овалу обличчя, освітлення пігментних плям, зволоження шкіри, звуження пір, прискорення мікроциркуляції крові, нормалізація гідро ліпідного балансу. Результат помітний навіть після одного використання: шкіра виглядає більш здоровою та молодою. Косметологи рекомендують проходити курс карбоксітерапії – від 4 процедур із переодичністю не менше 4-5 днів.

Маска Estesophy CO2 Black Bubble – неінвазивна карбоксітерапія, яка ефективно оновлює та омолоджує шкіру. Багатофункціональний склад даного продукту, досягаючи в процесі взаємодії вуглекислого газу з киснем, утворює велику кількість дрібних бульбашок карбонової кислоти, що сприяє своєрідному масажу шкіри, виведенню токсинів, шлаків, а також:
- розгладжуються зморшки (завдяки гіалуронової кислоти)
- підтягується овал обличчя
- освітлюються пігментні плями
- зволожується шкіра
- звужуються пори
- прискорюється мікроциркуляція крові та нормалізується гідроліпідний баланс.

Навіть після одного застосування маски Estesophy CO2 Black Bubble, видно і відчутний результат. Косметологи рекомендують проходити курс карбоксітерапії – від 4 процедур із періодичністю не менше 4-5 днів.

Щодо правильного використання:
1. очистити шкіру від залишків косметики
2. перед тим, як відкрити упаковку, розминаємо її вміст, щоб гель рівномірно розподілився по масці
3. після того, як відкриєте упаковку, розгорніть маску та розмістіть її на обличчі. Області навколо очей повинні бути захищені, а краї маски повинні бути вищими за область брів, щоб бульбашки не потрапляли в очі
4. через 15-20 хвилин знімаємо маску та очищаємо шкіру теплою водою
5. використовуючи тонік для шкіри очищаємо, потім наносимо живильний крем

При тьмяності кольору шкіри або шкіри з товстим шаром ороговілих клітин маску рекомендується застосовувати двічі на тиждень, а для чутливої шкіри один раз на тиждень.

Продукт: Маска

Made on
Tilda