Комплексний крем Clarity ESTESOPHY

950,00
грн.
Освітлювальний крем для обличчя - ефективний доглядовий засіб. Він відмінно вирівнює тон шкіри, знижує вираженість пігментних плям, дарує красиве ніжне сяйво.
Крем має потужну антиоксидантну дію. Його активні компоненти (вітамін В3) скорочують вміст меланіну в пігментних зонах, а також добре живлять і зволожують шкіру.
Регулярне застосування крему забезпечить значне поліпшення зовнішнього вигляду і стану епідермісу, зробить його більш свіжим, доглянутим, гладким, світлим, вирівняє тон, подарує гарне сяйво.
Крем Clarity в комплексі з іншими засобами з лінійки Clarity ніжно, дбайливо й ефективно позбавить Вашу шкіру пігментації, судинних зірочок і сіточок, а також добре зволожить, поліпшить структуру і колір шкіри.

Спосіб застосування: Після очищення і тонізування, в якості останнього кроку вашої процедури, нанесіть невелику кількість крему на обличчя та шию, уникаючи області очей і рота. Розподіліть м’ягкими, легкими масажними рухами. Можна застосовувати як для ранкового та вечірнього догляду.

Продукт: Крем для лица

Made on
Tilda