Маска для обличчя Estesophy Carbonic Acid pack Placenta

140,00
грн.
165,00
грн.
Маска складається з двох пакетів: гель-маска та порошок-активатор, які змішуються перед застосуванням в однорідну масу для того, щоб під час процедури активно вироблявся та ефективно передавався шкірі вуглекислий газ (СО2).

Це новаторський метод глибокого очищення шкіри обличчя. Поглинений СО2 дозволяє O2, який був транспортований через еритроцити, постійно доставлятись у шкірну тканину, покращуючи стан шкіри, розширюючи кровоносні судини, активуючи синтез білка та полегшуючи виведення з організму токсинів та шлаків. Це високоефективний і гранично простий у використанні засіб, який допоможе зберегти молодість та красу.

Натуральний екстракт плаценти, як компонент для маски, має попит завдяки підвищеному вмісту амінокислот, що допомагають не тільки зберегти молодість, але і повернути її. Екстракт плаценти має зволожуючі і поживні властивості, він сприяє потужному кисневому обміну, прискорює регенерацію клітин шкірного покриву, уповільнює руйнування колагену і стимулює його вироблення. Для отримання стійкого ефекту рекомендується використовувати маску курсом. Використання натуральних речовин, таких як кукурудзяний крохмаль, стимулює і максимізує пружність шкіри.

Миттєве забезпечення харчуванням глибокі шари шкіри: відновлення пружності, бархатистості та сили молодості. Допомагає виробляти колаген так, щоб шкіра могла реально стати молодшою. Усуває непотрібні токсини та шлаки, повертаючи шкірі здорове сяйво та молодість.

Продукт: Маска

Made on
Tilda