Гелева Фарба для волосся Anthocyanin O03

620,00
грн.
670,00
грн.

Anthocyanin Second Edition — це незвичайна фарба для волосся, яка подбає про стан тьмяних пасм, поверне їм життєву силу і пружність, а також додасть чудового блиску по всій довжині. Багата палітра відтінків дає змогу експериментувати, обираючи між натуральними тонами і креативними,яскравими образами.

Кислотна неперманентна фарба наділена ламінувальним ефектом. Активні компоненти огортають локони прозорою плівкою, що захищає від згубного впливу УФ-випромінювань. Інгредієнти відновлюють пошкоджені ділянки та запобігають появі надмірної сухості. Безаміачний гіпоалергенний засіб запускає регенераційні процеси, склеює посічені кінчики, робить волосся еластичним і слухняним.


Спосіб застосування: Пігмент прямої дії не треба змішувати з оксидантом або активатором. Попередньо вимийте волосся кислотним шампунем і нанесіть фіксуючу воду для більш стійкого і яскравого кольору. Фарбу на волосі потрібно прогрівати під температурою 30-50 градусів (термо-шапка, клімазон, сушуар). Максимальний час витримки – 40 хвилин, мінімальний – 25 хвилин – в залежності від ступеня пошкодження, довжини і густоти волосся. Після закінчення прогріву витримайте фарбу на волосі при кімнатній температурі від 10 – 15 хвилин, для того щоб утворилася захисна біоламінуюча плівка. Змийте фарбу прохолодною водою. Для отримання більш яскравих кольорів потрібне попереднє освітлення волосся не нижче 7 рівня. На протязі 48 годин рекомендовано не мити волосся.
Made on
Tilda