Aminoberry Sensitive шампунь

Anthocyanin
330,00
грн.
В арсеналі кожної дівчини має бути якісний і зручний у використанні шампунь для волосся, який забезпечує ретельне очищення пасом від надлишку пилу, стайлінгу та доглядових засобів. Не менш складно буває підібрати засіб, який не подразнюватиме шкіру і одночасно доглядатиме за волоссям. Цей шампунь якраз є таким унікальним засобом. Для власників чутливої шкіри голови ідеальним вибором стане гіпоалергенний шампунь Sensitive від Aminoberry.

Продукт містить екстракти семи ягід (чорниця, індійський аґрус, Асаї, малина, журавлина, ожина, лохина). Шампунь Sensitive, основна складова якого екстракти Центили Азіатської, Ромашки Римської та Граната, сприяє підтримці природної активності шкірних клітин, ефективно знімає симптоми подразнення, може похизуватися здатністю чинити заспокійливу дію, а також знімає запалення і загоює ранки та тріщинки.
Має антиоксидантну дію, зволожуючи суху шкіру. Він дуже акуратно очищає її, одночасно тонізуючи і знімаючи подразнення. Відновлює пошкоджене волосся, забезпечуючи живлення та еластичність волосся.
Підходить як для салонного, так і для домашнього використання.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть необхідну кількість шампуню на мокре волосся, спіньте. Ретельно змийте піну теплою водою. За необхідності повторіть. Підходить для щоденного використання.

Продукт: Шампунь

Made on
Tilda