Sarangsae Black Hair Power чорний шампунь

Anthocyanin
790,00
грн.
860,00
грн.
Шампунь - один із найпопулярніших засобів для догляду за волоссям. Щоб мати здорове, густе і блискуче волосся, необхідно грамотно підбирати продукти відповідно до своїх індивідуальних вимог.

Шампунь Sarangsae Black Hair Power Shampoo (480 мл) призначений для дбайливого догляду, відновлення структури по довжині та живлення пошкодженого волосся. Шампунь підходить як для щоденного застосування, так і для застосування після фарбування або хімічного впливу на волосся.
Sarangsae Black Hair Power Shampoo містить формулу з амінокислотами, протеїнами, екстрактом каракатиці та деревного вугілля, що насичує поживними компонентами, зміцнюють волосся, підвищують еластичність і наповнюють пружністю. Регулярне застосування шампуню допомагає заповнити мікротріщини і згладити лусочки. Завдяки збалансованому і багатому на вітаміни складу шампунь справляється одразу з кількома проблемами - балансує роботу сальних залоз шкіри голови, розширює капіляри, покращує кровообіг, зволожує волосся, робить локони шовковистими, сильними і блискучими.

Найкращий результат досягається в застосуванні спільно з кондиціонером Sarangsae Black Hair Power.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть необхідну кількість шампуню на мокре волосся, спіньте. Ретельно змийте піну теплою водою. За необхідності повторіть. Підходить для щоденного використання.

Продукт: Шампунь

Made on
Tilda