Erba Classico 3way Treatment маска для волос

Anthocyanin
380,00
грн.
Інтенсивно живить і зволожує волосся від коренів до самих кінчиків. Його виняткова формула розгладжує і заповнює волокно волосини.
- Хітозан і екстракт олії з листя макадамії живлять і відновлюють стрижень волосини, створюючи на поверхні плівку, яка утримує вологу, має гладкість і сприяє полегшенню розчісування волосся;
- Вітамін Е (токоферилацитат): його антиоксидантні дії захищають волокно волосини від щоденного УФ-променів і забруднень довкілля;
- Протеїни гідролізованого шовку і колагену легко осідають на поверхні волосся, утворюючи легку захисну плівку, практично не обтяжуючи. Завдяки цьому волосся набуває блиску, об'єму, еластичності, міцності та керованості, знижується електризованість (антистатик).

Активні компоненти: Вода, мінеральне масло,  пантенол, масло з лисття макадамії, токоферілацетат, гідролізований шовк, гідроксіпроіл хітозан, гідролізований коллаген, ароматизатор.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Вимийте волосся за допомогою шампуню, злегка промокніть його рушником і нанесіть кондиціонер по всій довжині, почекайте 5-10 хвилин, після чого ретельно промийте волосся водою.

Продукт: Маска для волос

Made on
Tilda