Erba Classico Losewood кондиціонер

Anthocyanin
210,00
грн.
Кондиціонер Erba Classico Losewood з екстрактом рожевого дерева запобігає посіченню і ламкості волосся - це найкращий засіб для догляду за волоссям. Він містить у складі величезну кількість палісандри, керамідів, олій і натуральних екстрактів, завдяки чому волосся швидко набуває доглянутого здорового вигляду.

Кераміди - це одна з трьох молекул ліпідів (жирів), що містяться у волосяній кутикулі та відповідають за цільну структуру і гладкість волосся. Водночас олія з абрикосових кісточок має омолоджувальні властивості, а саме повертає ослабленому, пошкодженому, тьмяному волоссю силу, міцність, блиск і еластичність - все, що робить волосся красивим і живим.

Унікальна формула кондиціонера Erba Classico Losewood покриває пошкоджені ділянки волосся водночас зміцнюючи сполучну тканину і запобігаючи перетину та обламуванню. Після використання кондиціонера Ви будете відчувати приємний аромат палісандри (рожевого дерева).

ЗАСТОСУВАННЯ:
Вимийте волосся за допомогою шампуню, злегка промокніть його рушником і нанесіть кондиціонер по всій довжині, почекайте 5-10 хвилин, після чого ретельно промийте волосся водою.

Продукт: Кондиціонер

Made on
Tilda