Capeli Risseta Keratin масло для волос, 150 мл.

Anthocyanin
450,00
грн.
590,00
грн.
Олія для волосся Capelli Risseta "Кератин" допоможе вам стати власницею доглянутих, струмливих і блискучих локонів. Косметичний продукт відрізняється натуральним складом і високою якістю, що зробить його гідним поповненням вашого арсеналу.

В основі природні компоненти, але для того щоб компоненти легше наносилися на волосся, до складу олії входять Циклопепаксон і Демітіконол (це силіконові полімери). Циклопепаксон - дає можливість легко розподіляти по волоссю природні компоненти, забезпечує вільне розчісування, прискорює висихання і не схильний накопичуватися у волоссі. Диметиконол - для рівномірного зволоження і пом'якшення не утворює жирної плівки, не проникає всередину, працює тільки по поверхні.

Олія з кератином містить вітамін Е завдяки цьому компоненту волосся стає блискучим і яскравим.

Олія мигдалю швидко вбирається в сухе і пошкоджене волосся, роблячи його м'яким і зволоженим.
Кератинова олія підходить для відновлення волосся. Кератин робить волосся блискучим, надає йому об'єм, робить розчісування легким.
Продукт швидко поглинається волоссям, надає блиск і еластичність.
Регулярне застосування олії зробить ваші локони сильними, еластичними та шовковистими, а також надасть їм розкішного здорового сяйва.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Натисніть на аплікатор і наберіть у долоні 1 або 2 порції олії (залежно від густоти волосся). Використовуйте перед або після укладання феном. Наносьте на сухе або вологе волосся.

Продукт: Масло

Made on
Tilda