Erba Classico Losewood шампунь

Anthocyanin
325,00
грн.
Шампунь Erba Classico Losewood з екстрактом рожевого дерева для щоденного застосування призначений для нормальної, чутливої (сухої, дратівливої) шкіри голови і тонкого волосся. Підходить як для салонного, так і для домашнього використання.

Збалансований склад м'яко очищає шкіру голови і прибирає подразнення. Мікроелементи, які входять до складу шампуню, зміцнюють стрижень волосини, і вона надовго зберігає об'єм.

Спеціально розроблена формула складових шампуню - палісандра (рожеве дерево), ментол, пропіленгліколь, які заспокоюють шкіру голови, водночас м'яко та ефективно очищують від забруднень і водночас додають волоссю більшої еластичності, м'якості та об'єму, сприяють відновленню й освіженню. Шампунь Erba Classico Losewood належить до безсульфатних шампунів, хоча і має маленький відсоток місткості сульфатів, але вони не впливають на стійкість кольору і якість волосся.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Нанесіть необхідну кількість шампуню на мокре волосся, спіньте. Ретельно змийте піну теплою водою. За необхідності повторіть. Підходить для щоденного використання.

Продукт: Шампунь

Made on
Tilda