Aminoberry Treatment Sensitive кондиціонер

Anthocyanin
400,00
грн.
Приємно мріяти про бездоганне, здорове, сильне і шовковисте волосся. Однак ще приємніше бути власницею такого волосся. У цьому допоможе догляд кондиціонер Sensetive Treatment від Amimoberry.

Активні компоненти інтенсивно відновлюють структуру фарбованого волосся від коренів до самих кінчиків. Вітаміни, мінерали, поживні речовини, що входять до складу догляду, допомагають пошкодженому від хімічних процедур волоссю стати шовковистим, еластичним, підтримувати належний рівень гідратації, надають природного блиску, яскравішого відтінку та роблять волосся гладким і м'яким.

Містить натуральні інгредієнти: екстракт квіток ромашки та кореня аїру, які заспокоюють, зволожуючи шкіру голови.

Відновлювальний кондиціонер для волосся з ягодами допоможе реабілітувати, оздоровити й відновити Ваше пошкоджене, пористе, сухе, посічене волосся, інтенсивно зволожить його та поповнить нестачу поживних речовин, запобігши розсіченню кінчиків, ламкості та сплутуванню волосся. Кондиціонер відновлює пошкоджену структуру волосся, заповнюючи порожнисту кутикулу амінокислотами і гідролізованими рослинними протеїнами, зміцнює волосся по всій довжині, підвищуючи його міцність і еластичність. Зберігає колір фарбованого волосся і запобігає втраті білка у волоссі.

ЗАСТОСУВАННЯ:
Помийте волосся за допомогою шампуню, злегка промокніть його рушником і нанесіть кондиціонер по всій довжині, почекайте 5-10 хвилин, після чого ретельно промийте волосся водою.

Продукт: Кондиціонер

Made on
Tilda