Ампулы Sarangsae Genos Ampoule Treatment, 12 штук

Anthocyanin
1180,00
грн.
Genos Ampoule від компанії Sarangsae підходить для всіх типів волосся: пошкодженого, сухого, ослабленого. Можливо використовувати на постійній основі (як догляд), так і курсом (від 2,5-3 місяці) з огляду на стан волосся (як лікування), або під час фарбування (як захист).

Якщо ваше волосся втратило здоровий блиск, стало сухим і млявим, страждає від підвищеної ламкості та посіченості, а звичайні засоби для відновлення пасом виявляються абсолютно безсилими - ампули Sarangsae Genos Ampoule Treatment повернуть волоссю здоров'я і силу. Це революційний засіб у сфері догляду за локонами.
Засіб неймовірно ефективно усуває ушкодження і повертає до життя пасма навіть у найбільш, здавалося б, безнадійному випадку, коли всі інші методи виявляються безсилими.

Genos Ampoule це ще так званий свого роду "Цемент". Завдяки унікальному комплексному складу:
- Гідролізований кератин (це натуральний білок, який дає змогу відновити пошкоджені ділянки, зробити їхню поверхню гладенькою, водночас підтримувати рівень білків);
- Гідролізований колаген (підвищує міцність, гнучкість волосся, покращує текстуру, зменшує пористість і допомагає скріпити посічені кінчики);
- Пропіленгліколь (є однією зі складових у волосяній кутикулі і відповідає за цільну структуру і гладкість волосся);
- Гідролезований шовк (надає гладкість, блиск і плівкоутворювальні властивості від зовнішніх впливів).

У випадку пористості волосся білкові елементи в цій ампулі відновлюють пошкоджене волосся і запобігають повторному пошкодженню волосся барвниками і під час знебарвлення.

Активна формула ампул чинить зміцнювальну, регенерувальну та пом'якшувальну дію, покращує закріплення пігменту і підтримує оптимальний баланс гідратації волосся, захищаючи його від сухості та ламкості.

ПРЕМІНЕННЯ:
Розподіліть Sarangsae Genos Ampoule Treatment по всій довжині пасом. Для стійкого відновлювального ефекту використовуйте ампули для волосся щодня до отримання бажаного результату.

Продукт: Ампулы

Made on
Tilda